Antena Meniu Search
x

România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta uriașului Badr Hari, în septembrie, în AntenaPLAY

Ai sport în AntenaPLAY și în septembrie, atunci când România va întâlni Kosovo, în preliminariile EURO 2024 și când jucătoarele de tenis de masă vor lupta pentru supremație la Campionatele Europene. De asemenea, cele mai tari partide din Liga Portugal și Serie B vor continua să se vadă în AntenaPLAY, unde vei putea urmări și Glory 88, gala de lux, unde vor fi prezenți uriașul Badr Hari și românul Ștefan Lătescu.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 14:10

Competiţii sportive în septembrie în AntenaPLAY
Competiţii sportive în septembrie în AntenaPLAY - Profimedia Images

Fanii naționalei vor fi din nou cu sufletul la gură, înainte de România – Kosovo, duel extrem de important pentru calificarea la Euro 2024, ce va avea loc pe 12 septembrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și spectacolul din Portugalia, în septembrie, în AntenaPLAY

Tricolorii promit o nouă victorie a României, care să ne aducă cu un pas mai aproape de Campionatul European de anul viitor. După primele 4 meciuri disputate în Grupa I, avem toate motivele să sperăm la un loc de calificare, echipa noastră fiind pe poziția a doua, care aduce prezența la Euro.

Ana Muntean, femeia prinsă de soţ cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel, radiază de fericire: „Asta îmi place să fac!”

România are și două echipe, feminină și masculină, care vor lupta pentru supremație la Campionatele Mondiale de tenis de masă de la Malmo, în perioada 10-17 septembrie. Jucătoarele noastre ajung în Suedia din postura de vicecampioane europene. La ultimul European, echipa masculină s-a oprit în sferturi.

Liga Portugal și Serie B, în AntenaPLAY

Cele mai tari meciuri din Portugalia rămân în AntenaPLAY. Cupa Ligii revine în septembrie, atunci când vei putea vedea și nu mai puțin de 27 de partide din Liga Portugal, în cele trei etape programate. Porto, Benfica și Sporting continuă în fiecare rundă războiul pentru supremație.

De asemenea, și Serie B va avea nu mai puțin de cinci etape de foc, în care cele mai tari partide vor putea fi văzute în AntenaPLAY, acolo unde românii continuă lupta pentru promovare.

Uriașul Badr Hari luptă în AntenaPLAY

De asemenea, galele sunt nelipsite din calendarul AntenaPLAY și vor continua și în luna septembrie, când vor avea loc nu mai puțin de cinci evenimente, prezentate mai jos. Marele Badr Hari va lupta în Glory 88, împotriva lui James McSweeney. Tot pe 9 septembrie, românul Ștefan Lătescu va da piept cu Pascal Toure.

Hexagone MMA 11 – 7 septembrie

Glory 88 – 9 septembrie

Combate Global – 17 septembrie

Fight Nation – 30 septembrie

PFL – 30 septembrie

Campionatele Mondiale de canoe slalom și slalom extrem (19-24 septembrie)

O surpriză pentru fanii sportului-spectacol o reprezintă Campionatele Mondiale de canoe slalom și slalom extrem, ce vor avea loc în perioada 19-24 septembrie, în Marea Britanie, live în AntenaPLAY.

La fel de spectaculoase se anunță și cele două etape de Speedway European Championship, programate pe 9 și 22 septembrie, pe Polonia Bydgoszcz Stadium, respectiv Speedway Stadium.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

O surpriză pentru fanii sportului-spectacol o reprezintă Campionatele Mondiale de canoe slalom și slalom extrem, ce vor avea loc în perioada 19-24 septembrie, în Marea Britanie, live în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta uriașului Badr Hari, în septembrie, în AntenaPLAY