Antena Meniu Search
x

România luptă pentru medalii, la Campionatele Europene de tenis de masă, live în AntenaPLAY, în perioada 10-17 septembrie

România luptă pentru medalii, la Campionatele Europene de tenis de masă, ce vor avea loc în perioada 10-17 septembrie, la Malmo, exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 15:01

Delegaţia României la turneul de tenis de masă
Delegaţia României la turneul de tenis de masă - Profimedia Images

Fetele ajung în Suedia din postura de vicecampioane europene, după finala pierdută în fața Germaniei, la Cluj-Napoca, în 2021.

România luptă pentru medalii, la Campionatele Europene de tenis de masă, live în AntenaPLAY

O poți vedea în acțiune în AntenaPLAY, în Suedia, pe cea mai bună jucătoare a României, Bernadette Szocs, cea care a înregistrat câteva rezultate extrem de importante în 2023, în fața unor adversare din Asia mai bine clasate în ierarhia mondială.

Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman sunt celelalte trei românce care vor încerca să aducă acasă titlul european.

România a câștigat 5 titluri europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

La CE de la Malmo, echipa feminină a României face parte din Grupa B, alături de Slovenia și Croația.

După faza grupelor, ce se va desfășura în primele trei zile ale competiției, vor urma optimile, acolo unde vor ajunge cele mai bune două echipe din fiecare grupă. Vom avea, apoi, sferturile de finală, semifinalele și finala.

„Suntem fericite, suntem pregătite pentru lupta de la Campionatele Europene din Suedia. Știm că nu va fi ușor, sunt multe echipe foarte tari. Aș vrea să ne revanșăm pentru că pe mine m-a durut foarte rău că am pierdut finala la noi acasă.

Sunt pregătită să aduc medalia de aur pentru România. Îmi plac provocările, îmi place presiunea, nu mă trage în jos. Și fizic sunt foarte bine, nu m-am mai accidentat”, a spus Bernadette Szocs, după calificarea României la CE 2023.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » România luptă pentru medalii, la Campionatele Europene de tenis de masă, live în AntenaPLAY, în perioada 10-17 septembrie