Antena Meniu Search
x

Maşină cu 4 tineri distrusă în Bistriţa, într-un accident grav

Grav accident rutier pe o şosea din Bistriţa-Năsăud! Patru tineri, printre care şi o minoră, au ajuns în stare gravă la spital.

Vezi și

Grav accident rutier pe o şosea din Bistriţa-Năsăud! Patru tineri, printre care şi o minoră, au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un gard din beton. Adolescentul de 19 ani de la volan, începător, ar fi pierdut controlul din cauza vitezei.

Era puţin înainte de miezul nopţii când autoturismul în care se aflau cei patru tineri gonea pe şoseaua din localitatea Dobric. La volan se afla un băiat de 19 ani. Într-o fracţiune de secundă, maşina a ieşit brusc de pe carosabil şi s-a oprit în gardul din beton al unei case.

Din impact, şoferul a fost proiectat pe geamul maşinii şi s-a prăbuşit pe şosea, într-o baltă de sânge. Doi dintre pasageri, printre care şi o fată de 15 ani, au rămas blocaţi în mormanul de fiare, iar un altul a reuşit să se salveze şi să strige după ajutor. 

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, localnicii au sărit în ajutorul răniţilor.

Toţi cei patru prieteni au fost transportaţi la spital. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » Maşină cu 4 tineri distrusă în Bistriţa, într-un accident grav