Antena Meniu Search
x

Salonul Auto Bucureşti: provocări în premieră pentru şoferi, sub supravegherea poliţiştilor. 

Astăzi a început cel mai aşteptat eveniment al anului pentru iubitorii de cai putere. La Salonul Auto Bucureşti sunt expuse peste 350 de modele. În centrul atenţiei sunt maşinile hybrid sau cele complet electrice.

Vezi și

Astăzi a început cel mai aşteptat eveniment al anului pentru iubitorii de cai putere. La Salonul Auto Bucureşti sunt expuse peste 350 de modele. În centrul atenţiei sunt maşinile hybrid sau cele complet electrice. De o experienţă unică au parte cei care ajung la standul Poliţiei Române.

Zeci de mii de cai putere într-un singur loc. Cei mai importanţi producători auto îşi prezintă, timp de 10 zile, modelele noii generaţii la Bucureşti.

Pasiunea nu are limite, dar bugetul...conteaza cel mai mult, este prima reacţie a vizitatorilor fascinaţi de ce văd atât maşinile, cât şi preţurile...

Nu doar masinile au reprezinta atractia Salonului Auto Bucuresti, ci si bicicletele si trotinetele electrice, care sunt intalnite tot mai des pe strazile Capitalei, modelele variază şi pot ajunge la preţuri de până la 3.600 de lei. 

Afară, pe pistă, situaţia nu este la fel de relaxată.

Maşinile nu înseamnă doar plăcerea condusului. În premieră la Salonul Auto Bucureşti, şoferii au parte şi de altfel de provocări, sub supravegherea poliţiştilor. 

Reporterul Observator Sergiu Cora a învăţat cum să iasă, în mod corect, dintr-o maşină care s-a răsturnat. La fel de importantă este... atenţia. Am vrut să vedem, într-un mediu controlat, care este timpul de reacţie al unui şofer atunci când utilizează telefonul mobil la volan. 

Pe o şosea circulată, un derapaj ar fi putut fi fatal. Potrivit unui studiu la care au participat 15 mii de oameni, realizat de site-ul treazlavolan.ro, 4 din 10 şoferi au băut măcar odată înainte de a conduce. La standul Poliţiei puteţi să vedeţi ce înseamnă câteva beri atunci când vă urcaţi la volan. 

Salonul Auto de la Bucureşti este deschis, zilnic, de la 10 la 20, până pe 21 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Salonul Auto Bucureşti: provocări în premieră pentru şoferi, sub supravegherea poliţiştilor.