Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer băut și fără permis, urmărit în 2 județe și oprit cu focuri de armă, de polițiști

Un șofer băut și fără permis a dat bătăi de cap polițiștilor din Olt. Pentru a-l opri din cursă, agenții l-au urmărit prin 2 județe și au tras și focuri de armă

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 02:00

Echipaj de poliție staționat pe marginea drumului Un bărbat din Olt care conducea băut și fără permis a fost urmărit de polițiști până în Vâlcea - Arhivă Observator

Un șofer băut și fără permis a dat bătăi de cap polițiștilor din Olt. Pentru a-l opri din cursă, agenții l-au urmărit prin 2 județe și au tras și focuri de armă.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Olt un echipaj al Serviciului Rutier a făcut semnal regulamentar de oprire, în localitatea Grădinari, pentru şoferul unei maşini înmatriculate în judeţul Botoşani. Bărbatul a refuzat însă să oprească și așa a început urmărirea.

Cursa s-a încheiat abia în județul Vâlcea, în comuna Voicești. Unul dintre politisti a tras patru focuri de armă, două în plan vertical şi două în roata dreapta-spate a maşinii. Așa a reușit să-l oprească pe șofer.

Articolul continuă după reclamă

Individul are 37 de ani și este din comuna Strejeşti, judeţul Ol. Polițiștii au aflat și motivul pentru care nu a oprit. El nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul este cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Șofer băut și fără permis, urmărit în 2 județe și oprit cu focuri de armă, de polițiști