Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marian Godină a mers să împartă apă şi alimente mai multor săteni sinistraţi dintr-un sat din Braşov (Video)

Poliţistul Marian Godină a mers, duminică, în satul Zizin din judeţul Braşov, o zonă grav afectată de inundaţiile din ultimele zile.

de Redactia Observator

la 01.07.2018 , 19:57

Poliţistul Marian Godină a mers, duminică, în satul Zizin din judeţul Braşov, o zonă grav afectată de inundaţiile din ultimele zile. Godină a dus alimente şi apă sătenilor sinistraţi şi a lansat un apel pe pagina sa de Facebook, pentru ca mai mulţi oameni să i se alăture.

Alături de soţia şi de socrul său, cunoscutul poliţist a mers să dea o mână de ajutor localnicilor din satul Zizin, greu încercaţi de viiturile din ultima săptămână. Marian Godină a anunţat că va merge să împartă alimente şi apă sinistraţilor şi a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, pentru ca mai mulţi doritori să li se alăture.

Articolul continuă după reclamă

Redăm mai jos, mesajul publicat de Godină pe pagina sa de Facebook:

Odată ajuns la cei care au mare nevoie de ajutor, poliţistul a transmis live, pe Facebook, întreaga operaţiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iniţiativa sa a adunat mii de aprecieri pe Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Marian Godină a mers să împartă apă şi alimente mai multor săteni sinistraţi dintr-un sat din Braşov (Video)