Antena Meniu Search
x

Un şofer teribilist cu BMW, filmat în timp ce şicanează un alt şofer care l-a claxonat după ce l-ar fi 'deranjat' (Video)

Un şofer teribilist cu BMW a şicanat un alt şofer în trafic după ce acesta din urmă l-a claxonat pentru că i-a tăiat faţa.

Un şofer teribilist cu BMW, filmat în timp ce şicanează un alt şofer care l-a claxonat după ce i-a tăiat faţa - YouTube

Un şofer teribilist cu BMW a şicanat un alt şofer în trafic după ce acesta din urmă l-a claxonat pentru că i-a tăiat faţa.

Totul s-a întâmplat în ziua de Paşte, pe DN 64, la ieşirea din localitatea Băbeni, judeţul Vâlcea.

Pe imaginile surprinse de camera montată pe bordul unui autoturism se poate observa cum şoferul BMW-ului întoarce la un moment dat şi se opreşte în mijlocul străzii.

Şoferul primei maşini îl claxonează, iar acesta se dă la o parte, însă revine pentru a se răzbuna.

Pe acelaşi subiect

Într-o intersecţie aglomerată, şoferul BMW-ului îl depăşeşte pe primul şofer şi apoi îl şicanează.

A accelerat şi a frânat brusc de mai multe ori, forţându-l pe şofer să încetinească şi chiar să se oprească pentru a evita un accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Un şofer teribilist cu BMW, filmat în timp ce şicanează un alt şofer care l-a claxonat după ce l-ar fi 'deranjat' (Video)