Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferul unui Audi şi-a luat gândul de la maşina ridicată acum 5 luni. Are de plătit 23.000 de lei pentru a şi-o recupera

Depozitele auto ale primăriilor de sector sunt pline de maşini care au fost ridicate  pentru că au fost parcate ilegal sau pur şi simplu abandonate. Multe dintre ele zac cu lunile pentru că proprietarii nu le mai vor înapoi. 

de Andreea Milea

la 26.10.2022 , 14:34

Una dintre maşinile din depozit a fost adusă în urmă cu 6 luni, iar până acum soferul nu a venit să o recupereze. În cel mult 2 săptămâni va fi dusă la fier vechi pentru a fi valorificată, doar că pentru un astfel de autoturism nu vor primi mai mult de 700 de lei. În capitală, sute de maşini zac abandonate pe domeniul public şi devin în timp bombe ecologice. 

În acelaşi timp, poliţiştii locali ridică zilnic zeci de maşini parcate ilegal. În parcul auto din Sectorul 6, sunt 200 de maşini care îşi aşteaptă proprietarul. Cei care vin să îşi recupereze maşinile parcate ilegal au de plătit o sumă fixă de 500 de lei, la care se adaugă şi taxa de depozitare. 

Un Audi a fost ridicat dintr-o staţie de autobuz în urmă cu 5 luni, iar şoferul nu a venit să o recupereze. Pentru a-şi primi înapoi maşina, proprietarul are de plătit o taxă de 500 de lei, la care se adaugă câte 150 de lei pentru fiecare zi în care maşina a stat aici la depozit. Asta inseamnă o sumă totală de 23.000 de lei. Mai scump decât dacă ar cumpăra o maşină la mâna a doua. 

Vezi și
Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Auto » Şoferul unui Audi şi-a luat gândul de la maşina ridicată acum 5 luni. Are de plătit 23.000 de lei pentru a şi-o recupera