Antena Meniu Search
x

Veşti bune pentru românii care vor permisul auto. 9.600.000 de persoane, vizate de anunţul autorităţilor

Veşti bune pentru români: vor primi şi în următorii patru ani acasă, prin Poşta Română, permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare. 

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 13:48

Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor. Pe durata de 4 ani a contractului se estimează a fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri.

Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România

În baza contractului, Poşta Română va livra aproximativ 2.400.000 trimiteri pe an, relatează Agerpres. Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.

Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte 3 participanţi, printre care unii dintre principalii jucători locali de pe piaţa de profil. Poşta Română a avut însă oferta câştigătoare, cu un punctaj maxim. Criteriul de atribuire a fost "cel mai bun raport calitate - preţ", iar valoarea estimată a procedurii de achiziţie a fost de 96.000.000 lei.

"Prin câştigarea acestei licitaţii, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiţi să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat. În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, printr-un contract câştigat în faţa competitorilor de pe piaţa de curierat", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Veşti bune pentru românii care vor permisul auto. 9.600.000 de persoane, vizate de anunţul autorităţilor