Antena Meniu Search
x

Campania "Chef Delivery" - o premieră în România! Telespectatorii pot primi acasă preparatele gătite în finala "Chefi la cuțite"

Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol și asta pentru că e deosebit de dificil să faci față tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor. Fiecare dintre telespectatori ar vrea să guste din farfuriile sofisticate pregătite de concurenții competițiilor culinare.

 Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol și asta pentru că e deosebit de dificil să faci față tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor. Fiecare dintre telespectatori ar vrea să guste din farfuriile sofisticate pregătite de concurenții competițiilor culinare.

Acest lucru va fi posibil datorita www.lidl.ro odata cu marea finală Chefi la cuțite. Marți, 7 iunie, când Antena 1 va difuza ultima ediție a acestui sezon, telespectatorii au șansa de a se trezi la ușa lor cu unul dintre chefi și de a primi preparatele pe care tocmai le văd la televizor. Înscrierile pentru campania Chef Delivery se fac pe site-ul chefilacutite.a1.ro.

În perioada 24 mai-2 iunie, telespectatorii trebuie să răspundă la 3 întrebări legate de emisiune și să facă o scurtă descriere a show-ului. Cele mai bune și mai amuzante șase răspunsuri vor fi premiate. „Până și mie, atunci când urmăresc emisiunea, mi se face foarte poftă. Prietenii și cunoscuții mă întreabă tot timpul cum e mâncarea pe care noi o gustăm și îmi spun că tare ar vrea să fie în locul nostru. Ei bine, de data asta vor avea ocazia. Marți, 7 iunie, venim la ei acasă cu cele trei preparate gătite în finală”.

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu!Vezi regulamentul aici!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » Campania "Chef Delivery" - o premieră în România! Telespectatorii pot primi acasă preparatele gătite în finala "Chefi la cuțite"