Antena Meniu Search
x

Dorinţa unui copil de 12 ani, pasionat de fotbal, îndeplinită de Diana Munteanu (Video)

Dorinţa lui Ilie Mario, un puști de 12 ani, fotbalist la Asociația Județeana de Fotbal Dolj, extrem de talentat, a fost indeplinită prin campania Ajut eu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.11.2019, 21:39

Vezi și

Dorinţa lui Ilie Mario, un puști de 12 ani, fotbalist la Asociația Județeana de Fotbal Dolj, extrem de talentat, a fost indeplinită prin campania Ajut eu, de Diana Munteanu.

Băiatul nu vrea ca pasiunea lui pentru fotbal sa fie o povara financiară. Mereu își strânge bănuți pentru echipamente noi. Părinții ii pot cumpara doar de la second. Mario îşi doreşte o pereche de ghete de fotbal, iar Diana Munteanu îi va îndeplini dorinţa. 

Diana Munteanu, alături de Ilie Mario: "O să-l ajut cu tot ce are nevoie"

Dorinţa unui mic fotbalist din Dolj a fost îndeplinită prin intermediul plaformei Ajut eu.

"Vă felicit pentru tot ce aţi făcut şi sunt sigură că asta este o campanie care o să meargă departe, mult mai departe de sărbătorile astea care urmează. Am şi eu un băiat de 10 ani şi face şi este pasionat şi el de fotbal. Eu cred că îi putem îndeplini dorinţa lui Mario şi poate chiar mai mult. O să-i rog pe toţi prietenii mei să dea un click acolo şi să ajute. E atât de simplu să spun Ajut eu, dar din dar se face Rai şi sunt sigură că toate lucrurile astea se întorc întotdeauna înapoi. Mario, trebuie să crezi în visul tău şi să mergi mai departe. O să facem să aibă nu o pereche, ci poate mai multe perechi de ghete de fotbal şi echipamente. E foarte important pentru un sportiv să aibă tot ceea ce îi trebuie. Mult succes, Mario!", a declarat Diana Munteanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Campanii » Dorinţa unui copil de 12 ani, pasionat de fotbal, îndeplinită de Diana Munteanu (Video)