Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gala ''Ajut Eu!'', ziua dorinţelor care devin realitate

Două cuvinte: Ajut Eu, un an întreg de fapte bune şi de dorinţe împlinite. Reîncepem campania care-i aduce împreună pe cei care vor să dăruiască şi pe cei care au nevoie să primească.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 28.11.2020 , 18:03

  • Gala Ajut Eu, duminică, începând cu ora 14.00, la Antena 1
  • Campania doreşte să sprijine românii care au nevoie de ajutor

Mecanismul este unul foarte uşor. Este o comunitate formată din mii de români care fac bine şi din alte mii de români cu dorinţe, pentru noi mici sau normale, dar pentru ei imposibil de realizat. 

Cu toţii am avut un moment în viaţă în care ne-am gândit cât de mult ar fi însemnat ca cineva să ne spună: Ajut Eu! Încercăm să unim oamenii care fac bine cu cei care au nevoie de ajutor. O să vadă telespectatorii începând de dumincă, la Antena 1. 

Anul acesta am trecut graniţele, am trecut frontierele şi am descoperit în afara graniţelor, în diaspora, români care sunt uniţi în a face bine, români care spun: Ajut Eu! Români cu dorinţe, dar nu cu dorinţe pentru ei, ci cu dorinţe pentru cei din jur. 

Vezi și

Fiecare culoare, fiecare puzzle, fiecare creangă din copacul Ajut Eu înseamnă o dorinţă. O dorinţă pe care cu ajutorul oamenilor de bine o vom face auzită, o vom duce la îndeplinire.

Pe ajuteu.ro înscrieţi-vă dorinţele, iar noi le vom face auzite. Duminică, 29 noiembrie, începând cu ora 14.00. 

Este foarte important ca românii să îşi amintească acest mesaj format din două cuvinte simple: Ajut Eu! Să fie chiar ei cei care vor ajuta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Campanii » Gala ''Ajut Eu!'', ziua dorinţelor care devin realitate