Antena Meniu Search
x

Peste 1200 de înscriși în cursa pentru Chef Delivery. Preparatele gătite la ”Chefi la cuțite” vor fi livrate la domiciul a șase norocoși

Pentru prima oară în istoria show-urilor de cooking, Antena 1 și www.lidl.ro oferă telespectatorilor posibilitatea de a gusta din preparatele pe care le văd la televizor.

 Pentru prima oară în istoria show-urilor de cooking, Antena 1 și www.lidl.ro oferă telespectatorilor posibilitatea de a gusta din preparatele pe care le văd la televizor.

Timp de 10 zile, peste 1200 de fani ai show-ului  Chefi l-au cuțite s-au înscris în campania Chef Delivery, campanie prin care 6 norocoși  vor primi marți, 7 iunie, chiar în ziua finalei, vizita celor trei chefi care le vor aduce preparatele gătite în seara respectivă în emisiune. 

"De când am început să fiu implicat în cooking show-uri aud tot timpul același lucru din partea prietenilor sau a cunoscuților: băi, îmi era asa poftă de ce am vazut acolo, că îmi venea să intru în televizor. Ei bine, nu este cazul pentru că vom merge noi la ei. Abia aștept să le văd  uimirea și să vă arăt și vouă ce a ieșit!”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu!Vezi regulamentul aici!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Campanii » Peste 1200 de înscriși în cursa pentru Chef Delivery. Preparatele gătite la ”Chefi la cuțite” vor fi livrate la domiciul a șase norocoși