Antena Meniu Search
x

Vedetele Observator si Antena 3 au inceput constructia primei locuinte in regim de centru de zi

Campania "Copiii nu sunt invizibili" a ajuns la final. Observator, Antena 3 si primaria Giurgiu au pus, astazi, piatra de temelie a unui nou centru pentru copiii nevoiasi.

Vezi și

La acest centru, vor primi educatie si cei fara identitate.

Octavia Geamanu, Geanina Ilies, Anamaria Stancu si Nadina Campean au fost prezente la inceperea constructiilor si au dat o mana de ajutor muncitorilor.

"Poate pare usor, dar nu e. Insa pot spune ca, la propriu, am pus si eu o caramida la construirea acestui centru. Sentimentul de implicare intr-o campanie pentru cei care n-au avut norocul nostru este minunat, asa ca oricine poate face asta", a declarat Octavia Geamanu.

Geanina Ilies a venit impreuna cu baietelul ei. "O fac cu mare drag si ar putea s-o faca oricine. Este cel mai frumos sport pe care l-am facut pana acum si este minunat sa ajutam", a spus vedeta.

"Chiar daca o sa plec acasa cu febra musculara, sunt fericita ca am fost aici si sunt fericita sa contribui si eu la fericirea copiilor, care, acum, nu sunt prea fericiti", a declarat Anamaria Stancu.

Nadina Campean si-a scris si numele pe una dintre caramizi:"Imi doresc sa vin anul viitor, sa-i vad pe copii fericiti, sa stiu ca aceasta campanie schimba vieti, pentru ca sunt ferm convinsa. Este incredibil cum reactioneaza oamenii, ramane sa actioneze si autoritatile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Campanii » Vedetele Observator si Antena 3 au inceput constructia primei locuinte in regim de centru de zi