Antena Meniu Search
x

VREAU SA AJUT! Daniel are nevoie de 130.000 de euro ca sa fie un copil sanatos

Daniel nu a implinit inca un an, dar pentru el fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. Dupa luni de suferinta petrecute in spital, micutul a fost diagnosticat cu o boala foarte rara si greu de depistat la un copil atat de mic: imunodeficienta severa.

Vezi și

Daniel trebuie sa ajunga urgent la Londra, unde poate fi salvat printr-un transplant de timus. Interventia costa peste 130.000 euro. Daniel are nevoie ACUM de ajutorul nostru. Cu doar doi euro prin SMS, la 848, ii putem salva viata.

In iulie anul trecut, venea pe lume Daniel. Din prima lui zi de viata a devenit vedeta maternitatii. Era singurul nascut pe cale naturala cu o greutate mai mare decat cea obisnuita. Cantarea patru kilograme 400 de grame si parea cel mai sanatos copil.

Fericirea tinerilor parinti a inceput sa se stinga la cateva zile dupa ce Daniel s-a nascut. Dupa prima vizita la medic, a primit un diagnostic banal: reflux gatro-esofagian. Zilele treceau si copilul se simtea din ce in ce mai rau.

“Starea lui se agrava pe zi ce trece, dupa o saptamana de la internare a inceput sa faca convulsii, crize de apnee si tetanie, se contracta toata musculatura, nu stiam ce era. Dupa investigatii s-a descoperit ca avea hipoparatiroidism”, spune mama baiatului.

Dupa alte investigatii de specialitate, Daniel a primit cateva diagnostice cumplite. “S-a ajuns la operatie de osteomatita. Mi s-a spus atunci ca starea lui este atat de grava, scazuse mult in greutate. Intre timp, am facut si analiza de imunitate si am descoperit ca avea imunodeficienta severa”, povesteste mama micutului.

Disperati, parintii lui Daniel l-au dus la Timisoara, la Centrul de Imunodeficienta. Dupa multe alte analize, aici au descoperit de unde provenea suferinta copilului. Sufera de sindromul Di George, ceea ce inseamna ca nu are timus sau acesta nu functioneaza.

Daniel are sansa de a fi un copil normal si de a se bucura de copilarie numai daca va face de urgenta transplantul de timus la Londra. Costurile depasesc 130.000 euro si noi toti il putem ajuta, cu numai doi euro, prin SMS la 848.

Puteti dona trei, cinci sau 10 euro sunand la numerele de mai jos. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Daniel online sau prin PayPal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Donatii:

sms 848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » VREAU SA AJUT! Daniel are nevoie de 130.000 de euro ca sa fie un copil sanatos