Antena Meniu Search
x

Video Acciza la carburanți va fi redusă la jumătate. Anunțul a fost făcut de Ministrul de Finanțe

Ministrul de Finanţe a anunţat, pe Facebook, găsirea unei soluţii pentru scăderea preţului combustibililor: înjumătăţirea accizei la carburanţi. Cu o menţiune: reducerea nu se poate face fără acceptul Uniunii Europene. Pe care nu o vom primi vreodată, susţine Florin Cîţu, care atrage atenţia asupra faptului că ţara noastră se află, deja, la pragul minim agreat de oficialii de la Bruxelles.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 09:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Preşedintele PNL spune că reducerea accizei, pe care o cataloghează drept o măsură aberantă, ne-ar aduce imediat procedura de infringment. În plus, susţine Florin Cîţu, după anunţul făcut de ministrul Finanţelor, companiile din domeniu au mărit imediat preţurile. Astfel că, o eventuală scădere a accizelor, le va aduce aceleaşi profituri. Presedintele PNL i-a cerut social-democratului Adrian Câciu să vină cu explicaţii. 

Florin Cîțu: Cred că este datoria ministrului de Finanţe să vină să spună. Am spus la începutul acestui mandat că e important să le spunem românilor ce putem să facem. Românii apreciază onestitatea, sinceritatea. Le spunem: atât putem să facem, asta se poate face, ce nu se poate face nu le spunem, pentru că le tot aruncăm informaţii şi oamenii îşi fac tot felul de aşteptări. Trebuie să vină să spună românilor dacă i-a minţit de ce i-a mințit şi după aceea discutăm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Acciza la carburanți va fi redusă la jumătate. Anunțul a fost făcut de Ministrul de Finanțe