Antena Meniu Search
x

Video Afacerea care devine mai profitabilă în perioada Paştelui. Preţurile pot varia între 150 şi 170 de lei

30 de ouă, 40 de lei. Bine, depinde foarte mult şi de unde le cumpărăm, pot fi şi mai scumpe. Pentru că există şi varianta ouălor de struţ. Care evident sunt şi mai scumpe dar sa nu uitam ca sunt şi mai sănătoase Şi destul de căutate, în ciuda preţului, asta spun cei care au afaceri cu struţi, în această perioadă.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 15:26

Vezi și

Cine caută preparate mai sofisticate pe masa de Paşte poate înlocui mielul cu struţul şi ouăle de găină cu ouăle de struţ. Sunt mai sănătoase, dar şi mai scumpe. Cei care au pariat pe afacerea cu struţi îşi rotunjesc serios veniturile în perioada Paştelui. Vând ouă, carne şi chiar şi pene de struţ sau coaja oulor, care e folosită pentru încondeiat.

"Un ou de struţ costă aproximativ 150 de lei. Nu vă seriaţi de preţul mare pentru că ne spunea fermierul de aici că un astfel de ou este suficient pentru 13 persoane. În ceea ce priveşte carnea de struţ, pofticioşii scot din buzunar pentru un kilogram în jur de 170 de lei. Este, cei-i drept, mai scumpă decât carnea de miel, chiar şi de cinci ori, dar nutriţioniştii susţin că este şi mai sănătoasă. Este mai bogată în proteine şi nu conţine colesterol. Primele familii de struţi, care sunt aici, au fost aduse din Ungaria. Păsările nu sunt foarte pretenţioase, au nevoie foarte mult de spaţiu, de aer liber, de multă verdeaţă. În această perioadă cererea pentru ouă de struţ, carne şi chiar şi pene este foarte mare. Atât de mare, încât abia fac faţă solicitărilor", a transmis, reporterul Observator, Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Afacerea care devine mai profitabilă în perioada Paştelui. Preţurile pot varia între 150 şi 170 de lei