Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alocațiile și indemnizaţiile copiilor, plătite mai devreme în septembrie, înainte de începerea anului școlar

Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, prin Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, a virat în avans beneficiile de asistenţă socială pentru a veni în sprijinul părinţilor şi copiilor, în condiţiile în care luni începe noul an şcolar, a anunţat vineri ministerul, într-un comunicat postat pe propria pagină de Facebook.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 16:46

Alocațiile și indemnizaţiile copiilor, plătite mai devreme în această lună, înainte de începerea noului an școlar
Alocațiile și indemnizaţiile copiilor, plătite mai devreme în această lună, înainte de începerea noului an școlar

"Luni, clopoţelul va suna din nou în şcoli, iar pregătirile şi emoţiile pentru începutul unui nou capitol plin de visuri şi speranţă sunt în toi. În sprijinul părinţilor şi copiilor, Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, prin Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, a virat în avans beneficiile de asistenţă socială", precizează Ministerul.

La nivel naţional sunt înregistraţi 3.484.686 de beneficiari de alocaţie de stat pentru copii, 159.601 de beneficiari de indemnizaţie pentru creşterea copilului, 83.943 de beneficiari de stimulent de inserţie pentru creşterea copilului şi 4.514 de beneficiari indemnizaţie de acomodare şi sprijin adopţie.

Alocațiile, virate în avans

Articolul continuă după reclamă

"Beneficiarii de alocaţii de stat, stimulent de inserţie şi indemnizaţii pentru adopţie şi creşterea copilului şi-au primit astăzi banii în conturi în avans faţă de data stabilită anterior. Fiecare copil merită susţinerea noastră pe drumul cunoaşterii, iar comunitatea - părinţi, profesori şi elevi - păşeşte împreună, plină de emoţii, dar şi de speranţă într-un viitor mai bun.

Aşa cum spunea Nelson Mandela, "educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Să fie un an plin de reuşite şi învăţături, în care fiecare pas făcut să vă ducă mai aproape de visurile voastre! Succes în noul an şcolar şi spor în toate!", a declarat ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, în comunicat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Alocațiile și indemnizaţiile copiilor, plătite mai devreme în septembrie, înainte de începerea anului școlar