Antena Meniu Search
x

ANAF nu a găsit cumpărători pentru terenurile Elenei Udrea. Cu cât va fi redus preţul iniţial de 800.000 de euro

ANAF nu a reuşit să vândă la licitaţie terenurile aparţinând fostului ministru Elena Udrea, pentru că la licitaţie nu s-a prezentat niciun cumpărător. Preţul va fi redus cu 25%.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 10:19

Elena Udrea
Elena Udrea - Facebook

ANAF nu a găsit cumpărător pentru terenurile Elenei Udrea. Prin urmare, preţul de aproximativ 800.000 de euro (inclusiv TVA) al grupului de şase terenuri ar urma să scadă la următoarea încercare cu 25%, la aproximativ 600.000 de euro, potrivit procedurii obişnuite a ANAF în astfel de situaţii, relatează profit.ro, citat de news.ro.

Terenurile Elenei Udrea, scoase la vânzare de ANAF

Terenurile sunt situate în apropierea lacului Străuleşti, iar ANAF le vinde pentru a recupera prejudicii în dosarele penale în care a fost condamnat fostul politician. Reducerea preţului nu înseamnă neapărat şi că preţul de vânzare va fi mai mic. În trecut, au fost situaţii în care ANAF a pornit de la un preţ redus şi a vândut la o valoare mai ridicată chiar decât preţul iniţial. Printr-o licitaţie similară, programată în noiembrie, ANAF vrea să vândă şi două maşini ale Elenei Udrea, respectiv un Mercedes vechi de 17 ani şi un Fiat 500 de 10 ani. După calculele ANAF, prejudiciul total de recuperat de către stat ar fi de peste 9 milioane lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » ANAF nu a găsit cumpărători pentru terenurile Elenei Udrea. Cu cât va fi redus preţul iniţial de 800.000 de euro