Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajări la Poliţia Română: 16 candidaţi se bat pe un post. Când au loc probele eliminatorii

Peste 20.300 de cereri au fost depuse pentru ocuparea celor 1.238 de posturi scoase la concurs de Poliţia Română, prin încadrare directă, din sursă externă, informează sâmbătă IGPR.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 14:37

Angajări la Poliţia Română: 16 candidaţi se bat pe un post. Când au loc probele eliminatorii Angajări la Poliţia Română: 16 candidaţi se bat pe un post. Când au loc probele eliminatorii - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al acestei instituţii, în perioada de înscriere, în medie, s-au înregistrat mai mult de 16 cereri depuse pentru ocuparea unui post din cele menţionate.

Astfel, pentru cele 68 de posturi de ofiţer, au fost depuse 958 de cereri (14 cereri/post), pentru 923 de posturi de agent au fost depuse 18.138 de cereri (19,65 cereri/post), iar pentru 247 de posturi de personal contractual, au fost depuse 1.247 de cereri (5 cereri/post), precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Ce posturi au fost scoase la concurs

Articolul continuă după reclamă

Posturile scoase la concurs sunt în specialităţile: acţiuni speciale; cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative; comunicaţii şi informatică; criminalistică; financiar; învăţământ; investigarea criminalităţii economice; logistică; operaţiuni speciale; ordine publică; pregătire profesională; psihosociologie; resurse umane; reţinere şi arestare preventivă; rutieră; secretariat, documente clasificate şi arhivă; transporturi.

Pentru posturile de poliţişti, în perioada 3 - 20 octombrie 2024, se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice/proba practică, în funcţie de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de probă.

Pe 26 octombrie 2024, va fi desfăşurată proba scrisă, susţinută printr-un examen tip grilă, mai precizează sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Angajări la Poliţia Română: 16 candidaţi se bat pe un post. Când au loc probele eliminatorii