Antena Meniu Search
x

Video Angajată de la spitalul de psihiatrie din Galaţi, arestată la domiciliu. A convins 11 persoane să-i ofere bani, promiţându-le un loc de muncă

O angajată de la spitalul de psihiatrie din Galaţi a fost arestată la domiciliu, după ce a primit bani de la 11 persoane cu promisiunea că îşi va convinge şefii să le ofere un loc de muncă în unitatea medicală.

de Adrian Obreja

la 13.01.2024, 10:54

Vezi și

O angajată a Spitalului de Psihiatrie Galaţi a fost trimisă în judecată după ce ar fi cerut şi ar fi primit bani de la 11 persoane cărora le-a promis că le va ajuta să se angajeze în cadrul unităţii medicale. 

"În fapt, în perioada septembrie 2022 – iulie 2023, inculpata a pretins diferite sume de bani cuprinse între 800 de lei şi 6.000 de lei de la un număr de 11 persoane, cărora le-a creat convingerea că are influenţă pe lângă funcţionari ai unităţii medicale în care îşi desfăşura activitatea", anunţă autorităţile. 

Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Angajată de la spitalul de psihiatrie din Galaţi, arestată la domiciliu. A convins 11 persoane să-i ofere bani, promiţându-le un loc de muncă