Antena Meniu Search
x

Bataie în parcarea unui centru comercial din Constanţa, din cauza aglomeraţiei dinaintea Crăciunului

Weekendul dinaintea Crăciunului stă sub semnul cumpărăturilor. Românii se înghesuie în malluri, pieţe sau hipermarketuri, ca să fie siguri că nu rămân cu masa goală şi fără cadouri sub brad.

Vezi și

Weekendul dinaintea Crăciunului stă sub semnul cumpărăturilor. Românii se înghesuie în malluri, pieţe sau hipermarketuri, ca să fie siguri că nu rămân cu masa goală şi fără cadouri sub brad. În unele cazuri, stresul e atât de mare, încât se ajunge uşor la încăierări. Un şofer din Constanţa a lovit un director de la OPC, supărat că echipa lui a ocupat prea multe locuri de parcare.

În weekendul cumpărăturilor, primul test al răbdării se dă în parcare. Suntem în faţa unui centru comercial din nordul Capitalei, unde şoferii fac ture timp de zeci de minute până când găsesc un loc liber. La fel de aglomerat este şi înăuntru. 

Primii clienţi au sosit la ora 8 dimineaţa. Au fost 50 la număr, pregătiţi să-şi facă toate cumpărăturile pe ultima sută de metri.  După cum vedeţi în spatele meu este forfotă, sunt cozi atât la carne, cât şi la fructe şi legume. Şi ce n-au găsit în marile magazine, oamenii au cumpărat din pieţele pline. 

O bunică a lăsat la finalul listei de cumpărături bradul de Crăciun, pentru a-şi surprinde nepoata. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care n-au avut timp să-şi prepare bunătăţi tradiţionale le-au luat de-a gata, de la o piaţă din Sibiu, unde producătorii s-au întrecut în reţete. 

Brânzeturile s-au vândut la fel de bine, chiar dacă pentru unele sortimente cumpărătorii au plătit şi 40 de lei pentru un kilogram.

Şi cum masa de Crăciun nu ar fi completă fără un cozonac, coadă a fost şi la dulciuri. 

În Constanţa, febra cumpărăturilor a încins spiritele în parcarea unui centru comercial. Un şofer s-a luat la bătaie cu un şef de la OPC, venit cu echipa în control. 

Directorul s-a ales cu câteva zgârieturi, dar, până acum, nu a depus nicio plângere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Bataie în parcarea unui centru comercial din Constanţa, din cauza aglomeraţiei dinaintea Crăciunului