Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2021, cu de toate. Autorulote şi 25.000 de kg de carne de porc, pe lista produselor cu preţ redus

Concedii, bijuterii, metale preţioase şi intervenţii estetice. Sunt printre cele mai vânate oferte de black friday în acest an. În ţările pe care românii le vizitează cel mai mult în concediile de vară reducerile sunt şi de 50% la un sejur de o săptămână. Iar cine nu vrea să călătorească poate să investească în lingouri de aur, la ofertă şi ele vineri.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 19:51

Vezi și

Omul gospodar îşi face vara car, iar iarna îşi cumpără vacanţa de anul viitor. Mai ales că nu lipsesc ofertele de Black Friday. 

Raluca Hatmanu, reprezentant agenţie de turism: Reducerile sunt de până la 59% faţă de preţul obişnuit. Să vorbim concret, două persoane îşi pot cumpăra un sejur pe litoralul românesc pentru vara viitoare cu preţuri ce pornesc de la 250 de lei. Şi în străinătate vă pot da exemplul Egiptului. 

Reduceri tentante sunt şi pentru alte ţări, vizitate frecvent de români. Astfel, un sejur de şapte zile în Spania poate fi cumpărat cu 450 de euro, la jumătate din preţul obişnuit. Iar în Grecia se merge şi cu 100 de euro. 

Cine n-are bani de vacanţe poate face economii...cumpărând lingouri de aur. Anul trecut, un singur magazin a vândut în ziua de Black Friday aproape 9 kg de aur. Acum, gama produselor de lux la preţ de chilipir a fost extinsă..

Pe acelaşi subiect

Florin Filote - vicepreşedinte magazin online: Preţul aurului va fi cel mai bun al zilei respecive, iar dacă vorbim de ceasuri şi bijuterii de lux, vom avea reduceri de până la 30%. 

Lista reducerilor e cu de toate

Şi înfrumuseţarea costă mai puţin dacă o programezi de black friday. 

Georgiana Mutescu - specialist estetică: Anul acesta vom avea reduceri de până la 40% la preţul de listă. La ce servicii?! În principiu la epilare definitivă, că este ea mai solicitată procedură în centrele noastre de înfrumuseţare. 

Florin Filote - vicepreşedinte magazin online: Vom avea chiar şi 27.000 de kg de carne de porc, vor fi băuturi de colecţie, un exemplu ar fi singura sticlă din România de whiskey vechi de 40 de ani care va fi la 13.999 de lei în ziua de Black Friday. Iar o premieră anul acesta, vor fi autorulote la vânzare. 

Pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult există întotdeauna cărţile. 

Ana Niculescu - director de comunicare librărie: Între 12 şi 14 Noiembrie o să avem o selecţie de 100 de titluri la care se aplică discount-uri între 20 şi 40%. Pe lângă discount-uri, avem şi o campanie de tipul 3+1 carte cadou, ceva interesant pentru fiecare din familie. 

Discount-uri pe 12 noiembrie vor fi şi la operaţii estetice, controale stomatologice. Dar şi la gresie, faianţă şi alte materiale de construcţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2021, cu de toate. Autorulote şi 25.000 de kg de carne de porc, pe lista produselor cu preţ redus