Antena Meniu Search
x

Black Friday România 2021 - reduceri la produse cosmetice (P)

Black Friday România 2021 este un eveniment ce a luat amploare în ultimii ani, datorită reducerilor semnificative ce au loc în această perioadă. În acest an, reducerile sunt foarte mari atât la electrocasnice cât şi la produse cosmetice.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 09:01

Black Friday Esteto.ro
Black Friday România 2021 - reduceri la produse cosmetice - Esteto.ro

Black Friday România 2021 este un eveniment ce a luat amploare în ultimii ani, datorită reducerilor semnificative ce au loc în această perioadă. În acest an, reducerile sunt foarte mari atât la electrocasnice cât şi la produse cosmetice.

Esteto.ro a pregătit foarte multe surprize pentru Black Friday România 2021, preţuri mici la mii de produse, stocuri actualizate constant şi pachete promo special create pentru clienţii lor. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday România 2021 - reduceri la produse cosmetice

Black Friday România 2021 a început deja pe esteto.ro din data de 1 noiembrie şi vă aşteaptă cu promoţii la mii de produse, în special în ceea ce priveşte produsele cosmetice, ce sunt la mare căutare, mai ales în rândul femeilor.

Cosmeticele reprezintă un loc fruntaş în preferinţele de cumpărare ale doamnelor şi domnişoarelor, de aceea Black Friday România 2021 pe esteto.ro le pune pe podium. Reducerile sunt semnificative la aceste tipuri de produse, iar oamenii sunt foarte încântaţi.

Produse Alfaparf Milano cadou în perioada Black Friday România 2021 pe Esteto.ro

Pentru comenzile înregistrate pe Esteto.ro în timpul Black Friday România 2021, poţi primi cadou un şampon, în situaţia în care alegi produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi Oxidant.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Black Friday România 2021 - eveniment de notorietate

Black Friday România 2021 este prilejul ideal de a achiziţiona produsele favorite la preţuri imbatabile. Esteto.ro a dat startul campaniei de Black Friday România 2021 începând din data de 1 noiembrie şi vă oferă reduceri uriaşe la produse din toate categoriile existente pe site: Produse Cosmetice, Produse Naturiste, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Fashion, Jucării Copii & Bebe, Parfumuri, Cărţi, Ceasuri & Bijuterii, Home & Deco, Curăţenie & Întreţinere.

Produsele cosmetice - vedete în cadrul Black Friday România 2021

Deşi, ai fi zis că telefoanele şi electrocasnicele vor câştiga teren în perioada Black Friday România 2021, nici produsele cosmetice nu se lasă mai prejos. Cu preţuri competitive, produsele cosmetice sunt unele dintre cele mai vândute în această perioadă.

Black Friday România 2021 a adus o serie de reduceri foarte mari pentru produsele de îngrijire, dedicate în special femeilor. Dacă vrei să faci o achiziţie pe care să nu o regreţi în ceea ce priveşte cosmeticele, intră pe esteto.ro, unde vei găsi preţuri fără egal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Black Friday România 2021 - reduceri la produse cosmetice (P)