Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Când va fi ziua cu cele mai mari reduceri. Retailerii promit ieftiniri de până la 80%

Câteva zile ne despart de Black Friday, cea mai aşteptată perioadă din an pentru cumpărături. Milioane de produse vor avea reduceri consistente, ne promit retailerii, unele chiar de 80%. Cele mai căutate rămân în continuare telefoanele mobile, frigiderele şi maşinile de spălat.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 20:03

Vezi și

Black Friday 2023. Marile magazine se pregătesc intens pentru a pune în catalog cele mai bune oferte de Black Friday. Liderul pieţei de electro-IT a pregătit reduceri de până la 50% care vor fi structurate în trei "valuri". Cele mai multe produse sunt chiar mai ieftine decât anul trecut, spun reprezentanţii companiei.

Raul Filip, director achizitii: Începe pe 2 noiembrie, ţine trei săptămâni. Vor fi surprinşi plăcut de la o săptămână la alta cu noi produse, noi stocuri, noi reduceri.

Monica Ciolănel, director marketplace: Avem produse în categorii noi, complementare celor electro-it, jucării, produse pentru copii, aparate de fitness, biciclete, chiar şi produse de pescuit, produse de petshop.

Unele magazine au furat startul

Pe acelaşi subiect

Cel mai mare retailer din România organizează Black Friday pe 10 noiembrie. Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră. Între timp, alte magazine au furat deja startul.

Alin Stan, reporter Observator: Anul acesta, reducerile de Black Friday sunt de până la 80%, ioar cele mai căutate produse sunt: telefonale mobile, televizoarele sau accesoriile. Căutate sunt şi electrocasnicele mari precum frigiderele sau maşinile de spălat.

Ionuţ Rădulescu, reprezentant magazin: Estimăm o creştere de 15% faţă de perioada similară a anului trecut. Aşteptăm mult mai multe comenzi.

Atenţie la ofertele-capcană

Retailerii sunt obligaţi să afişeze cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile, înainte de aplicarea reducerilor de Black Friday. Şi hackerii așteaptă perioada reducerilor, avertizează specialiștii în securitate. Dacă ofertele sună prea bine, pot ascunde o capcană.

Sorin Stănică, IGPR Politie: Există riscul să ajungem pe un site clonat, pe un site de fishing, unde să ne introducem fără să ne dăm seama, datele de card, datele persoanale care să ajungă astfel la mâna atacatorilor.

Trebuie să fim atenţi şi să nu uităm faptul că dacă o ofertă arată prea bine ca să fie adevărată, atunci cu siguranţă ea nu este adevărată. Anul trecut de Black friday au fost făcute tranzacţii în valoare de peste 400 de milioane de euro. Minutul de aur a fost la 7.34 cu aproape 7.200 de tranzacţii, dublu faţă de anul precedent, iar coşul de cumpărături a fost în medie de aproape 600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Când va fi ziua cu cele mai mari reduceri. Retailerii promit ieftiniri de până la 80%