Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Românii au comandat carne de porc, vacanțe exotice și chiar mașini la ofertă. Topul județelor în care s-a cheltuit cel mai mult astăzi

Continuă vânătoarea reducerilor din ziua cu cele mai multe oferte din an. Doar la cel mai mare retailer din ţară s-au vândut până la această oră peste 2 milioane de produse. De la carne de porc până la maşini de lux şi chiar case. Valoarea comenzilor se ridică deja la peste 600 de milioane de lei.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 10.11.2023, 18:36

Vezi și

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: "Acesta este cel mai mare Black Friday din istoria României, o confirmă cifrele. 600 de milioane de lei cheltuiți până acum, plafonul estimat inițial era de 650 de milioane și, cel mai probabil, va fi depășit în acest ritm. Românii au cumpărat aproximativ 5 produse de persoane, în valoare de aproximativ 1.300 de lei. Întradevăr, au fost și români care au făcut cumpărături speciale, 19 automobile au fost cumpărate astăzi la ofertă de Black Friday, 3,3 kilograme de aur, peste 25 de tone de carne de porc, dar și 1.400 de pachete de turism. Există și categoriile standard pe care le regăsim în fiecare an în topul preferințelor românilor.

Pe primul loc se clasează băuturile, băcănia, produsele de îngrijire pentru animale, pe locul al doilea cosmeticele și produsele de îngrijire personală, pe locul trei regăsim jucăriile și articolele pentru copii, pe locul patru electrocasnicele, iar pe cinci piesele de casă și mobilier. Peste 75% dintre cumpărături au fost făcute cu cardul, iar 19% dintre români au ales să plătească în rate. Avem și un top al celor mai împătimiți români în ceea ce privește cumpărăturile de Black Friday. Ieșenii sunt pe primul loc, urmați de sălăjeni, clujeni, bistrițeni și doljeni de aproximativ 1.400 de lei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Românii au comandat carne de porc, vacanțe exotice și chiar mașini la ofertă. Topul județelor în care s-a cheltuit cel mai mult astăzi