Antena Meniu Search
x

Bugetul pe 2018: Guvernul nu va da tichete de vacanţă, iar angajările în administraţie se fac după regula '1 la 2'

Guvernul a decis să nu acorde nici la anul tichete cadou, iar angajările în administraţia publică vor fi permise doar cu regula "1 la 2".

Guvernul a decis să nu acorde nici anul viitor tichete cadou şi indemnizaţii de vacanţă, iar angajările în administraţia publică vor fi permise doar cu regula "1 la 2".

Executivul a decis să nu acorde nici în 2018 tichete cadou şi indemnizaţii de vacanţă, iar angajările în administraţia publică vor fi permise doar cu regula "1 la 2", respectiv la două posturi vacante va fi permisă o singură angajare, potrivit proiectului de buget publicat săptămâna trecută, potrivit Profit.ro.

Guvernul a anunţat miercuri că a adoptat proiectul de buget pe 2018, în care sănătatea, educaţia şi investiţiile sunt prioritare.

Totodată, au fost anunţate o serie de măsuri fiscal-bugetare prin aplicarea cărora se urmăreşte sustenabilitatea cheltuielilor publice şi menţinerea în anul 2018 a ţintei de deficit bugetar sub 3% din PIB.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Bugetul pe 2018: Guvernul nu va da tichete de vacanţă, iar angajările în administraţie se fac după regula '1 la 2'