Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 11 martie 2024. Preţul la benzină standard scade cu 2 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 11 martie 2024, preţul la benzină standard a scăzut, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 11:50

Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute
Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia
  • Preţul la benzină standard este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

Concret, conform specialiştilor, preţul la benzină standard a scăzut cu doi bani pe litru. Asta înseamnă că un litru de benzină standard costă între 7,08 şi 7,24 lei.

Pe de altă parte, preţurile la benzină premium, motorină standard şi motorină premium au rămas nemodificate, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

Asta înseamnă că un litru de benzină premium costă între 7,65 şi 7,89 lei, un litru de motorină standard costă între 7,48 şi 7,57 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,84 şi 8,08 lei.

Nu în ultimul rând, preţul pentru un litru de GPL continuă să se menţină constant în intervalul 3,31-3,35 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 11 martie 2024. Preţul la benzină standard scade cu 2 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute