Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 14 octombrie 2024. Au crescut masiv, faţă de sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 14 octombrie 2024, preţurile la carburanţi au crescut masiv, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 12:38

Preţurile la carburanţi au crescut masiv în ultimele zile Preţurile la carburanţi au crescut masiv în ultimele zile - Profimedia

Concret, vorbim despre o creştere, în medie, cu 3-4 bani pe litru, însă creşterea ajunge până la opt bani pe litru, în cazul benzinei standard, fiind pentru prima dată după mult timp când preţul la benzină standard a depăşit integral pragul de 7 lei pe litru, ceea ce înseamnă că nu mai există companie care să vândă litrul de benzină standard cu mai puţin de 7 lei.

Un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,01 şi 7,17 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,63 şi 7,87 lei. De asemenea, un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,09 şi 7,19 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,45 şi 7,75 lei.

Nu în ultimul rând, cum era de aşteptat, preţul pentru un litru de GPL continuă să se menţină constant undeva în intervalul 3,42-3,46 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 14 octombrie 2024. Au crescut masiv, faţă de sfârşitul săptămânii trecute