Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 august 2023. Un litru de motorină premium a ajuns să coste aproape 8 lei

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 16 august 2023, preţurile la carburanţi continuă să crească în mod galopant.

Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere
Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere - Profimedia
  • Preţurile la carburanţi continuă să crească.

Specialiştii susţin că nu mai există benzinărie unde un litru de benzină sau de motorină să se vândă cu mai puţin de 7,15 lei, indiferent că vorbim despre benzină standard, benzină premium, motorină standard sau motorină premium.

Preţul pentru un litru de benzină standard a crescut cu circa 8-9 bani, un litru de benzină standard ajungând să coste între 7,15 şi 7,3 lei. O creştere asemănătoare avem şi la benzină premium, un litru de benzină premium ajungând să coste între 7,66 şi 7,94 lei.

Situaţia se menţine identică şi în ceea ce priveşte motorina. Asta înseamnă că un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,35 şi 7,48 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,71 şi 7,98 lei.

Pe de altă parte, preţul pentru un litru de GPL continuă să se menţină undeva în intervalul 3,26-3,29 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 august 2023. Un litru de motorină premium a ajuns să coste aproape 8 lei