Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 februarie 2024. Avem creşteri aproape pe linie

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că vineri, 16 februarie 2024, preţurile la carburanţi sunt, în continuare, în creştere.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 13:25

Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere
Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere - Profimedia
  • Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere.

Vorbim, în principiu, despre o creştere cu şapte bani pe litru la benzină standard şi la motorină premium şi o creştere cu cinci bani pe litru la motorină standard. De asemenea, şi preţurile la GPL sunt în uşoară creştere. Doar preţurile la benzină premium se menţin identice precum cele afişate în ziua precedentă.

Asta înseamnă că un litru de benzină stadard a ajuns să coste între 6,92 şi 7,07 lei, iar un litru de benzină premium costă între 7,48 şi 7,71 lei.

De asemenea, un litru de motorină standard costă între 7,42 şi 7,53 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,8 şi 8,03 lei.

Nu în ultimul rând, în ceea ce priveşte GPL-ul, rar mai găsim companii care să comercializeze litrul de GPL cu mai puţin de 3,29 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 februarie 2024. Avem creşteri aproape pe linie