Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 mai 2024. Avem o nouă zi cu scăderi masive de preţuri la benzină şi la motorină 

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 16 mai 2024, avem o nouă zi cu scăderi masive de preţuri la benzină şi la motorină.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 12:47

Preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere
Preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, vorbim inclusiv de o scădere a preţului cu 5-8 bani pe litru la benzină standard, ceea ce înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,16 şi 7,3 lei.

De asemenea, preţul pentru un litru de benzină premium a scăzut cu doi bani, preţul pentru un litru de motorină standard a scăzut cu cinci bani, iar preţul pentru un litru de motorină premium a scăzut cu 2-4 bani.

Asta înseamnă că un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,76 şi 8 lei, un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,16 şi 7,25 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,54 şi 7,81 lei.

Articolul continuă după reclamă

Preţul pentru un litru de GPL se menţine constant faţă de cel afişat în ziua precedentă, ceea ce înseamnă că un litru de GPL costă, în general, undeva între 3,45 şi 3,48 lei, dar există companii care comercializează litrul de GPL chiar şi cu mai mult de 3,5 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 16 mai 2024. Avem o nouă zi cu scăderi masive de preţuri la benzină şi la motorină