Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 18 septembrie 2024. Preţul la motorină a scăzut cu 4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 18 septembrie 2024, preţul la motorină a scăzut, faţă de cel afişat în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 12:35

Preţul la motorină a scăzut, faţă de cel afişat în ziua precedentă Preţul la motorină a scăzut, faţă de cel afişat în ziua precedentă - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, preţul a scăzut atât la motorină standard, cât şi la motorină premium, astfel că un litru de motorină standard a ajuns să coste între 6,94 şi 7,03 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,34 şi 7,59 lei.

Pe de altă parte, preţul pentru un litru de benzină standard a crescut cu patru bani, ceea ce înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,88 şi 6,98 lei.

Preţul pentru un litru de benzină premium a rămas aproape identic precum cel afişat în ziua precedentă, astfel că un litru de benzină premium costă între 7,44 şi 7,68 lei.

Articolul continuă după reclamă

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţul pentru un litru de GPL se menţine constant undeva în intervalul 3,42-3,44 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 18 septembrie 2024. Preţul la motorină a scăzut cu 4 bani pe litru