Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 2 iulie 2024. Preţul la benzină a scăzut cu 3-4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că marţi, 2 iulie 2024, preţul la benzină a scăzut în mod semnificativ.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 11:22

Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în ziua precedentă
Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în ziua precedentă - Profimedia

Concret, avem o scădere a preţului cu trei bani pe litru la benzină standard şi o scădere a preţului cu patru bani pe litru la benzină premium. Asta înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,4 şi 7,58 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 8,00 şi 8,28 lei.

De asemenea, şi preţul la motorină standard a scăzut cu patru bani pe litru, astfel că litrul de motorină standard a ajuns să se comercializeze cu preţuri cuprinse între 7,54 şi 7,67 lei.

Nu în ultimul rând, preţul la motorină premium şi cel la GPL au rămas nemodificate faţă de cele afişate în ziua precedentă. Asta înseamnă că un litru de motorină premium costă între 7,94 şi 8,23 lei, iar un litru de GPL costă între 3,49 şi 3,53 lei.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 2 iulie 2024. Preţul la benzină a scăzut cu 3-4 bani pe litru