Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 20 februarie 2024. Litrul de benzină standard a depăşit pragul de 7 lei

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că marţi, 20 februarie 2024, preţurile la carburanţi au continuat să crească.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 14:42

Preţurile la carburanţi sunt în contină creştere
Preţurile la carburanţi sunt în contină creştere - Profimedia
  • Preţurile la carburanţi sunt în continuă creştere.

Vorbim despre creşteri masive de preţuri, mai ales în ceea ce priveşte benzina standard, motorina standard şi motorina premium. Practic, a căzut şi ultimul bastion, benzina standard fiind ultimul sortiment de benzină sau de motorină al cărui preţ a depăşit pragul de 7 lei.

După o creştere cu opt bani pe litru, faţă de ziua precedentă, litrul de benzină standard a ajuns să se comercializeze cu preţurie cuprinse între 7,04 şi 7,17 lei.

Mai mult, motorina premium se apropie cu paşi mari de depăşirea totală a pragului de 8 lei. Un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,89 şi 8,13 lei.

Litrul de motorină standard costă între 7,53 şi 7,63 lei, în timp ce la benzină premium vorbim despre o creştere mai mică de preţuri, litrul de benzină premium costând între 7,57 şi 7,81 lei.

Şi preţul pentru un litru de GPL continuă să crească, existând companii care au ajuns să comercializeze GPL-ul cu 3,34 lei litrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 20 februarie 2024. Litrul de benzină standard a depăşit pragul de 7 lei