Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 23 mai 2024. Preţul la benzină scade cu 4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 23 mai 2024, preţul la benzină este în scădere, faţă de cel afişat în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 10:18

Preţul la benzină este în scădere, faţă de cel anunţat în ziua precedentă
Preţul la benzină este în scădere, faţă de cel anunţat în ziua precedentă - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o scădere a preţului cu patru bani pe litru şi nu doar în cazul benzinei standard, unde preţul a ajuns similar cu cel afişat marţi, 21 mai, ci şi în cazul benzinei premium.

Un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,16 şi 7,3 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,72 şi 8 lei. 

Pe de altă parte, specialiştii atrag atenţia că preţul la GPL este în creştere, faţă de cel afişat în zilele precedente. Există tot mai multe companii care au ajuns să comercializeze litrul de GPL cu peste 3,5 lei.

Articolul continuă după reclamă

În schimb, preţul la motorină a rămas similar precum cel afişat în zilele precedente. Asta înseamnă că un litru de motorină standard costă între 7,16 şi 7,25 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,54 şi 7,81 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 23 mai 2024. Preţul la benzină scade cu 4 bani pe litru