Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 24 aprilie 2024. Preţurile la benzină şi la motorină scad cu 4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 24 aprilie 2024, preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere faţă de ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 12:40

Preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere, faţă de ziua precedentă
Preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere, faţă de ziua precedentă - Profimedia
  • Preţurile la benzină şi la motorină sunt în scădere, faţă de ziua precedentă.

Concret, vorbim despre o scădere cu circa patru bani pe litru, indiferent că vorbim despre benzină standard, benzină premium, motorină standard sau motorină premium.

Asta înseamnă, conform specialiştilor, că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,35 şi 7,49 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,9 şi 8,14 lei.

De asemenea, un litru de motorină standard costă între 7,44 şi 7,53 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,8 şi 8,04 lei.

Pe de altă parte, preţul la GPL este în creştere faţă de ziua precedentă. Un litru de GPL a ajuns să coste între 3,42 şi 3,49 lei, în funcţie de compania de la care doriţi să alimentaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 24 aprilie 2024. Preţurile la benzină şi la motorină scad cu 4 bani pe litru