Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 25 ianuarie 2024. Avem creşteri masive de preţuri la benzină

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 25 ianuarie 2024, preţurile au explodat la benzină standard şi benzină premium, faţă de zilele precedente.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 14:42

Preţurile la benzină şi la motorină sunt în creştere, faţă de zilele precedente
Preţurile la benzină şi la motorină sunt în creştere, faţă de zilele precedente - Profimedia
  • Preţurile la benzină şi motorină sunt în creştere, faţă de zilele precedente.

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre creşteri de preţuri cuprinse între 5 şi 8 bani pe litru, în funcţie de compania de la care doriţi să alimentaţi. Asta înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,67 şi 6,86 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,19 şi 7,51 lei.

Şi la capitolul motorină avem creşteri de preţuri, dar nu la fel de mari precum la benzină. Un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,18 şi 7,31 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,54 şi 7,82 lei.

La capitolul GPL situaţia a rămas aproximativ asemănătoare precum în zilele precedente, un litru de GPL costând undeva între 3,26 şi 3,29 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 25 ianuarie 2024. Avem creşteri masive de preţuri la benzină