Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 26 iulie 2024. Preţul la motorină premium a scăzut cu 5 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că vineri, 26 iulie 2024, preţul la motorină premium a scăzut în mod semnificativ, faţă de cele afişat în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 13:30

Preţul la motorină este în scădere, faţă de cel afişat în ziua precedentă
Preţul la motorină este în scădere, faţă de cel afişat în ziua precedentă - Profimedia (imagine ilustrativă)

Concret, preţul pentru un litru de motorină premium a scăzut cu cinci bani, astfel că un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,83 şi 8,13 lei. Pe de altă parte, preţul pentru un litru de motorină standard a rămas aproape identic cu cel afişat în ziua precedentă. Asta înseamnă că un litru de motorină standard costă între 7,47 şi 7,57 lei.

Preţul la benzină a scăzut cu doi bani pe litru, indiferent că vorbim despre benzină standard sau benzină premium. Asta înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,35 şi 7,52 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,96 şi 8,22 lei.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţul pentru un litru de GPL se menţine constant undeva în intervalul 3,43-3,45 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 26 iulie 2024. Preţul la motorină premium a scăzut cu 5 bani pe litru