Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 27 noiembrie 2023. Sunt asemănătoare precum cele de la sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 27 noiembrie 2023, preţurile la carburanţi sunt asemănătoare precum cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 15:35

Preţurile la carburanţi au rămas asemănătoare precum cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute
Preţurile la carburanţi au rămas asemănătoare precum cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia
  • Preţurile la carburanţi au rămas asemănătoare cu cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute.

Asta înseamnă că, conform specialiştilor, preţul pentru un litru de benzină standard costă între 6,53 şi 6,68 lei, iar preţul pentru un litru de benzină premium costă între 7,03 şi 7,33 lei.

De asemenea, preţul pentru un litru de motorină standard costă între 7,22 şi 7,31 lei, iar preţul pentru un litru de motorină premium costă între 7,58 şi 7,82 lei.

Doar la nivel de GPL situaţia s-a modificat în mod semnificativ. Spunem asta pentru că nu prea se mai găseşte GPL la sub 3,26 lei litrul. Preţul pentru un litru oscilează între 3,26 şi 3,28 lei, în funcţie de compania de la care doriţi să alimentaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 27 noiembrie 2023. Sunt asemănătoare precum cele de la sfârşitul săptămânii trecute