Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 30 ianuarie 2024. Preţul la motorină a crescut cu 3 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că marţi, 30 ianuarie 2024, preţul la motorină a crescut cu trei bani pe litru, faţă de ziua precedentă, indiferent că vorbim despre motorină standard sau motorină premium.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 11:59

Preţurile la carburanţi sunt în creştere
Preţurile la carburanţi sunt în creştere - Profimedia
  • Preţul la motorină a crescut din nou, indiferent că vorbim despre motorină standard sau motorină premium.

Concret, asta înseamnă că un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,26 şi 7,35 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,62 şi 7,86 lei.

Culmea, însă, nu este cea mai mare scumpire a zilei. Asta pentru că preţul la benzină standard a crescut chiar cu patru bani pe litru. Asta înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,75 şi 6,9 lei.

În schimb, preţurile la benzină premium şi la GPL au rămas identice precum cele afişate în ziua precedentă. Asta înseamnă că un litru de benzină premium costă între 7,26 şi 7,55 lei, iar un litru de GPL costă între 3,27 şi 3,3 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 30 ianuarie 2024. Preţul la motorină a crescut cu 3 bani pe litru