Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 30 iulie 2024. Preţurile la benzină premium şi motorină standard au scăzut cu 3 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că marţi, 30 iulie 2024, preţurile la benzină premium şi motorină standard sunt în scădere faţă de cele afişate în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 07:32

Preţurile la benzină premium şi la motorină standard sunt în scădere
Preţurile la benzină premium şi la motorină standard sunt în scădere

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o scădere a preţurilor cu trei bani pe litru, ceea ce înseamnă că litrul de benzină premium a ajuns să coste între 7,92 şi 8,19 lei, iar litrul de motorină standard a ajuns să coste între 7,44 şi 7,57 lei.

Pe de altă parte, preţurile la benzină standard şi motorină premium au rămas nemodificate faţă de cele afişate în ziua precedentă. Asta înseamnă că un litru de benzină standard costă între 7,32 şi 7,49 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,83 şi 8,13 lei.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţul pentru un litru de GPL continuă să se menţină constant undeva în intervalul 3,43-3,45 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 30 iulie 2024. Preţurile la benzină premium şi motorină standard au scăzut cu 3 bani pe litru