Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 4 martie 2024. Preţul la motorină a scăzut cu 4 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 4 martie 2024, preţul la motorină a scăzut, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 14:04

Preţul la motorină este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute
Preţul la motorină este în scădere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia

Concret, preţul la motorină a scăzut cu patru bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute, indiferent că vorbim despre motorină standard sau motorină premium.

În aceste condiţii, un litru de motorină standard a ajuns să coste, conform specialiştilor, între 7,52 şi 7,61 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,88 şi 8,12 lei.

Şi la benzină avem o scădere de preţuri, însă cu doar doi bani pe litru. Asta înseamnă că un litru de benzină standard costă între 7,11 şi 7,25 lei, iar un litru de benzină premium costă între 7,66 şi 7,9 lei.

Preţul pentru un litru de GPL se menţine constant undeva în intervalul 3,31-3,35 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 4 martie 2024. Preţul la motorină a scăzut cu 4 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute