Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 6 iulie 2023. Preţul la benzină premium a scăzut cu 4 bani pe litru, faţă de ziua precedentă

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 6 iulie 2023, preţul la benzină premium a scăzut cu patru bani pe litru, faţă de ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 11:55

Au scăzut preţurile la benzină premium şi GPL
Au scăzut preţurile la benzină premium şi GPL - Profimedia
  • Au scăzut preţurile la benzină premium şi GPL.

Concret, dacă miercuri, 5 iulie 2023, benzina premium nu se vindea cu mai puţin de 7,14 lei litrul, joi, 6 iulie 2023, avem benzinării, în special din lanţul Petrom, unde benzina premium se vinde cu 7,1 lei litrul.

O altă scădere de preţ avem la GPL. În general, preţul pentru un litru de GPL a scăzut sub pragul de 3,3 lei, chiar dacă mai există, punctual, benzinării unde litrul de GPL se comercializează cu preţuri de până la 3,36 lei.

În schimb, preţurile pentru benzină standard, motorină standard şi motorină premium au rămas, în mare măsură, similare precum cele din ziua precedentă.

Asta înseamnă că un litru de benzină standard se vinde cu preţuri cuprinse între 6,63 şi 6,78 lei, un litru de motorină standard se vinde cu preţuri cuprinse între 6,66 şi 6,75 lei, iar un litru de motorină premium se vinde cu preţuri cuprinse între 7,02 şi 7,25 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 6 iulie 2023. Preţul la benzină premium a scăzut cu 4 bani pe litru, faţă de ziua precedentă