Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 mai 2024. Avem scăderi masive de preţuri, faţă de cele afişate în ziua precedentă

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 9 mai 2024, avem scăderi masive de preţuri, la carburanţi, faţă de cele afişate în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 09:54

Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în ziua precedentă
Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în ziua precedentă - Profimedia

Concret, putem spune că preţul la benzină standard a scăzut cu opt bani pe litru, preţul la motorină standard a scăzut cu şase bani pe litru, preţul la motorină premium a scăzut cu patru bani pe litru, iar preţul la benzină premium a scăzut cu doi bani pe litru. 

În aceste condiţii, trebuie precizat că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,26 şi 7,44 lei, un litru de benzină premium costă între 7,83 şi 8,09 lei, un litru de motorină standard costă între 7,25 şi 7,42 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,63 şi 7,91 lei.

În schimb, preţul la GPL a rămas nemodificat, astfel că un litru de GPL continuă să coste între 3,42 şi 3,45 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 mai 2024. Avem scăderi masive de preţuri, faţă de cele afişate în ziua precedentă