Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 octombrie 2024. Au crescut cu 3-4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că miercuri, 9 octombrie 2024, preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de cele afişate în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 10:26

Preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de cele afişate în ziua precedentă Preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de cele afişate în ziua precedentă - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o creştere a preţului la carburanţi cu 3-4 bani pe litru, respectiv cu trei bani în cazul motorinei şi cu patru bani în cazul benzinei, indiferent că vorbim de standard sau premium.

Deci, dacă la benzină preţul a crescut cu patru bani pe litru înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,93 şi 7,09 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,55 şi 7,79 lei.

Pe de altă parte, dacă preţul pentru un litru de motorină a crescut cu trei bani înseamnă că un litru de motorină standard a ajuns să coste între 7,06 şi 7,15 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,42 şi 7,71 lei.

Articolul continuă după reclamă

Nu în ultimul rând, cum era de aşteptat, preţul pentru un litru de GPL se menţine constant undeva în intervalul 3,42-3,46 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 octombrie 2024. Au crescut cu 3-4 bani pe litru