Antena Meniu Search
x

Video Casele modulare, investiţia momentului. Costă de la 15.000 de euro, dar îţi poţi recupera banii în mai puţin de un an

Case asamblate ca un lego. E una dintre variantele cele mai căutate de românii care vor să investească în imobiliare, dar nu au prea mulţi bani la dispoziţie. Casele modulare pot fi chiar şi profitabile, dacă sunt montate într-o staţiune turistică, de exemplu. Investiţia se recuperează, cu puţin noroc, în mai puţin de jumătate de an. Astfel de oferte se găsesc la primul târg imobiliar organizat după pandemie, la Palatul Parlamentului în Capitală.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 15.04.2022, 20:08

Vezi și

Aşa arată investiţia prezentului. O locuinţă venită pe bucăţi din afară şi montată, la faţa locului, ca o piesă de mobilier. În funcţie de formă şi de dotări, casa ajunge să coste cât o garsonieră, într-un oraş mic. "Avem locuinţe ce încep de la 24.400 de euro pentru o suprafaţă de 50 mp", a declarat Dohan Dimitris. Cel mai des, sunt concepute ca spaţii de cazare, pentru cei care, în vacanţe, apreciază mai mult experienţele, în locul confortului. "Sunt mult mai ieftine precum cele convenţionale, mult mai rapide în ceea ce priveşte timpul de execuţie sau mai bine zis timpul de ansamblare în şantier, dar sunt şi mult mult mai eficiente", a declarat Dohan Dimitris.

Investiţia minimă e de 15.000 de euro

Cei interesaţi le găsesc şi la Târgul Imobiliar din Capitală, organizat în acest weekend. Pentru o astfel de casă modulară cu structură din lemn sau fier este nevoie de o investiţie minimă de 15.000 de euro, apoi precum un puzzle, ea poate fi ansamblată şi montată de exemplu la munte sau la mare doar în baza unui aviz de amplasament din partea autorităţilor locale. "Avem reduceri procentuale însemnate, zicem noi undeva între 2 şi 20%, însă avem şi foarte multe servicii adăugate. Că vorbim de mobilier inclus sau locuri de parcare", a declarat Dora Pătraşcu, organizatorul târgului.

Pentru casele convenţionale, preţurile de la târg pornesc de la 38.000 de euro- pentru o garsonieră într-un bloc vechi şi ajung şi la câteva sute de mii de euro, dacă vorbim de investiţii în nordul Capitalei. În ciuda costurilor din acest an, mulţi sunt nevoiţi să facă o alegere. Această doamnă caută o locuinţă pentru fiul ei. Apartamentele noi s-au scumpit cu 3% doar în ultima lună. Târgul Imobiliar din Capitală este deschis e tot weekendul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Casele modulare, investiţia momentului. Costă de la 15.000 de euro, dar îţi poţi recupera banii în mai puţin de un an