Antena Meniu Search
x

Video Cât costă bradul de Crăciun în acest an. Preţurile vor creşte treptat: clienţii sunt încurajaţi să nu aştepte până în ultima clipă

Până la Crăciun mai e o lună şi ceva, dar în magazine deja au apărut decoraţiunile sclipitoare şi chiar brazii - naturali şi artificiali, de toate dimensiunile. Preţurile sunt cam piperate, e drept. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 19.11.2023, 14:37

Vezi și

A mai rămas mai bine de o lună până la sărbătorile de iarnă, dar noi deja ne gândim la bradul de Crăciun şi nici n-ar avea cum să nu se întâmple acest lucru când deja au apărut brazii în magazine. În pepiniere se fac de altfel pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, în pepiniera unde ne aflăm noi în aceste momente a venit astăzi primul camion încărcat cu brazi naturali din Danemarca. Aceşti brazi vor fi vânduţi în perioada următoare clienţilor.

Preţul pentru un brad la ghiveci începe de la 99 de lei

Avem şi brazi la ghiveci, iar preţurile sunt acceptabile. Spre exemplu, preţul pentru un brad la ghiveci începe de la 99 de lei şi ajunge până la câteva sute de lei. Un astfel de brad cum am eu în dreapta mea ar costa în jur de 350 de lei. Brazii tăiaţi sunt ceva mai ieftini, spre exemplu un brad care are înălţime de până în 2 metri costă acum 69 de lei, dar pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă preţurile vor mai urca.

Clienţii, încurajaţi să nu aştepte până în ultima clipă

Acest brad care are până în 2 metri va ajunge să coste 79 de lei, 89 de lei, în aşa fel încât clienţii să fie încurajaţi să cumpere brazi ceva mai repede şi să nu aştepte până în ultima clipă. Ne spuneau cei de aici că preţurile sunt la fel ca anul trecut, că nu au mai crescut. Din această pepinieră vor pleca pentru sărbătorile de iarnă în jur de 100.000 de brazi, aceştia vor fi livraţi în toată ţara. Dacă vreţi să comandaţi, puteţi să faceţi acest lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Cât costă bradul de Crăciun în acest an. Preţurile vor creşte treptat: clienţii sunt încurajaţi să nu aştepte până în ultima clipă