Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă o noapte de cazare la all-inclusive, pe litoral. Tot mai mulţi turişti îşi mută concediul în septembrie

Toamna se numără vacanţele la mare. Septembrie a ajuns a patra lună de vară pentru concedii. Temperaturile plăcute şi plajele mai puţin aglomerate atrag tot mai mulţi turişti. Managerii de hoteluri spun că acum sunt pe litoral cu 40% mai mulţi turişti decât anul trecut la începutul toamnei. 

de Cristina Niță

la 06.09.2024 , 20:53

Toamna e ca vara pe litoral. Pentru zeci de mii de turişti, septembrie este luna perfectă pentru plajă şi bălăcit în mare. Elena a terminat clasa a noua cu media 10 şi a venit tocmai din Suceava pentru a sărbători alături de colegi în Eforie Nord.

Tot mai mulţi turişti aleg să meargă la mare în septembrie

"Am primit cadou cei care am fost premianti la scoala o tabara gratuita la mare si ne distram pe plaja, e foarte frumos", spune Elena.

Vezi și

Vremea perfecta 25 de grade in aer dar si apa marii calda si linistita i-au făcut pe turisti sa-si petreaca vacanta la mare in luna septembrie. 

Pe acelaşi subiect

Sunt chiar cu 40% mai mulţi oameni pe litoral faţă de prima lună de toamnă a anului trecut. Şi preţurile mai mici îi fac pe mulţi turişti să-şi mute concediile în toamnă. 

"Ne bucuram de un grad de ocupare de 80-90%, preturile bineinteles ca au mai scazut. Se pleaca de la o tarifare de 700 de lei pe noapte all inclusive 2 adulti", spune Alexandra Bedregeanu, şefa recepţiei de la un hotel.

Nici măcar ploaia nu-i sperie pe unii turişti. Centrele spa, sălile cu jocuri de societate sau delfinariul din Constanţa sunt pline. Numai în acest weekend, pe litoral, sunt aşteptaţi 40.000 de oameni.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Cât costă o noapte de cazare la all-inclusive, pe litoral. Tot mai mulţi turişti îşi mută concediul în septembrie