Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea care a atras turiștii ca un magnet în timpul vacanței școlare. Hotelierii profită din plin: "E un avantaj"

Liber la vacanţă pentru elevii din 25 de judeţe ale ţării. Timp de o săptămână copiii se vor distra în vacanţa de schi, care va fi luată prin rotaţie pe parcursul întregii luni. Totul spre bucuria hotelierilor, care vor profita din plin de aceste vacanţe decalate, ce au fost promovate încă de anul trecut. Iar distracţia a început în piscinile interioare şi exterioare de la Băile Felix.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 08:17

Vacanţa de schi, bucuria copiilor, dar mai ales a hotelierilor. Dacă în perioada în care elevii aveau o singură săptămână de vacanţă între semestre era aproape imposibil să găseşti un loc de cazare în staţiunea Băile Felix, acum pentru al doilea an, vacanţa ce se întinde pe parcursul a 3 săptămâni diferite oferă mai multe oportunităţi.

Gabriel Dumitru, administrator pensiune: Pentru noi reprezintă un avantaj, deoarece ne permitem permitem acum să nu mai refuzăm clienţii şi putem acum să le oferim cazare, pentru că în anii trecuţi erau vacanţe pentru toate judeţele în aceeaşi perioadă, iar numărul clienților era foarte ridicat.

Dumitru Fechete, director complex hotelier: Ceea ce este un lucru foarte bun pentru noi pentru hotelieri, dar şi pentru clienţi, pentru că evităm acea săptămână super aglomerată, iar restul de trei săptămâni din luna februarie rămâne un grad de ocupare mai redus. 

Turiştii au trecut la costumele de baie

Pe acelaşi subiect

Iar pentru a profita din plin de acest timp liber, turiştii nu au stat prea mult pe gânduri. Au lăsat deoparte gecile de iarnă şi au trecut la costumele de baie.

Turist: E un mod de a petrece timpul liber şi am zis să ieşim din cotidianul zilei şi am muncii. E şi un mod plăcut de a petrece timp liber cu familia şi copiii.

Turistă: Apă termală. Mai avem şi bunici la ţară la munte, aşa că știm şi cu sania, iar acum am preferat apa termală.

Copiii au lăsat şi ei ghiozdanul în cui şi s-au bucurat de apă mai ceva ca-n toiul verii.

Copil: Mă bag cu capul sub apă şi îi fac masaj lui tati. 

Copil: Sar aşa cumva în cap şi încerc să stau în mâini sub apă, iar apoi vin şi mă rostogolesc.

Copil: Mă bucur că acum este vacanţă şi că putem să ne ducem la piscinele Felix.

Surprizele pregătite nu se opresc aici

Iar surprizele pregătite pentru elevi nu se opresc aici.

Dumitru Fechete, director complex hotelier: Pentru copii au organizat activităţi. Avem animatori. Au zona de topacane. Aşadar e totul axat pe distracţie, pe bună dispoziţie şi vrem să-i facem să revină aici, la Băile Felix.

De săptămâna viitoare alte 14 judeţe din ţară vor intra în vacanţă de schi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Stațiunea care a atras turiștii ca un magnet în timpul vacanței școlare. Hotelierii profită din plin: "E un avantaj"